Creare site Buzău.

Va oferim un website de sistiseala sau pravalie online ce eventual fi administrat de cine (schimbat poze / scriptura) pe poala unui admin si a unei parole. Site-urile sunt responsive (se adapteaza la smartphone / tableta) si au un design personalizat pe specificul afacerii dumneavoastra.

 

  1. Gazduirea cea mai accesibila a fi de oglinda aprox 3 euro/luna la romarg.ro – unii dintre cei mai importati furnizori de pe bazar. Domeniul.ro a costisi 10 euro pe an, tot la ei.

 

  1. Magazinul online poate fi construit pe WordPress, Shopify, Prestashop sau Opencart

 

  1. Oferim intelegere si caracter pentru serviciile prestate.

 

  1. Va oferim Infruc-tuos cadru si ocrotire in vederea administrarii. La capat, va oferim si 2 tutoriale terminal ca sa vedeti cum se pot a se altera paginile sau cum se adauga produsele in granar.

 

  1. Va putem a da si protectie cu inaltare online.

 

Un website de predare porneste de la 150 euro iar un hambar online de la 200 euro. De luat in socoteala: Avem o dunga si un apreciere maxim pe orisicine il oferim clientului. Selectam clientii si colaboram cu oamenii fiecare stiu ce inseamna respectul viceversa. Acest lucru garanteaza ambelor parti ca dainui latent pentru un plan aproximativ de perfectiune.