Creare site Constanța.

Va oferim un website de predare sau bolta online ce pasamite fi administrat de orisicare (metamorfozat poze / text) pe principiu unui admin si a unei parole. Site-urile sunt responsive (se adapteaza la smartphone / pilula) si au un design personalizat pe specificul afacerii dumneavoastra.

 

  1. Gazduirea cea mai accesibila a veni de model aprox 3 euro/luna la romarg.ro – unii dintre cei mai importati furnizori de pe piata. Domeniul.ro a pretui 10 euro pe an, tot la ei.

 

  1. Magazinul online pesemne fi construit pe WordPress, Shopify, Prestashop sau Opencart

 

  1. Oferim intelegere si caracter pentru serviciile prestate.

 

  1. Va oferim GRATUIT indemn si ocrotire in vederea administrarii. La final, va oferim si 2 tutoriale video ca sa vedeti cum se pot metamorfoza paginile sau cum se a pune produsele in patul.

 

  1. Va putem a da si ajutor cu trecere online.

 

Un website de descriere porneste de la 150 euro iar un magazie online de la 200 euro. De luat in schepsis: Avem o seama si un autoritate maximal pe care il oferim clientului. Selectam clientii si colaboram cu oamenii orisicare stiu ce inseamna respectul mutual. Acest treaba garanteaza ambelor parti ca dainui randament pentru un proiect semen de perfectiune.