Creare site Dâmbovița și creare site Târgoviște.

Va oferim un website de sistiseala sau patul online ce poate fi administrat de oricine (prelucrat poze / izvod) pe principiu unui admin si a unei parole. Site-urile sunt responsive (se adapteaza la smartphone / pilula) si au un design personalizat pe specificul afacerii dumneavoastra.

 

  1. Gazduirea cea mai accesibila a fi de mostra aprox 3 euro/luna la romarg.ro – unii dintre cei mai importati furnizori de pe targ. Domeniul.ro a costisi 10 euro pe an, tot la ei.

 

  1. Magazinul online samite fi construit pe WordPress, Shopify, Prestashop sau Opencart

 

  1. Oferim intelegere si conformatie pentru serviciile prestate.

 

  1. Va oferim Ineficace pornire si ajutor in vederea administrarii. La deznodamant, va oferim si 2 tutoriale video ca sa vedeti cum se pot reforma paginile sau cum se adauga produsele in bolta.

 

  1. Va putem a infatisa si protectie cu inaltare online.

 

Un website de infatisare porneste de la 150 euro iar un bolta online de la 200 euro. De luat in socotinta: Avem o timp si un respect maximal pe fiecare il oferim clientului. Selectam clientii si colaboram cu oamenii fiecare stiu ce inseamna respectul reciproc. Iest materie garanteaza ambelor parti ca avea randament pentru un plan aproape de savarsire.