„Am un ghd și este excelent.”

„Am un uscător de păr de călătorie, care este minunat și mai bun decât orice uscător de păr„ typical ”pe care l-am avut. Este mult mai ușor. ”

Modelul Flight Travel de la ghd este perfect dacă, după pandemie, intenționați să călătoriți frecvent departe – fie acasă, fie în străinătate. Este cu 50% mai http://query.nytimes.com/search/sitesearch/?action=click&contentCollection&region=TopBar&WT.nav=searchWidget&module=SearchSubmit&pgtype=Homepage#/uscator de par ușor decât ghd Air , dar cu 70% din putere și se pliază pentru a fi ușor de ambalat.

Cu doar 422 g, inclusiv cablul și duza, este foarte ușor. Are chiar și tehnologia de protecție a ghd-ului, ceea ce înseamnă că se oprește automat atunci când este ținut prea aproape de păr pentru a preveni supraîncălzirea.

Putere: 1400W

Greutate: 422g

Buton de fotografiere la rece: Nu

Lungimea cablului: one,8m

Numărul de setări de viteză: 2

Număr de setări de căldură: two

Tehnologie ionică: Nu

Atașamente: 1

„Se împachetează de aproximativ cinci ori mai mult decât puterea de uscare a oricărui uscător de uz casnic pe treatment l-am avut, dar aveți grijă, deoarece se încălzește destul de mult. Părul meu gros, creț și ondulat devine corect neted (în stil de coafor) în jumătate din timp.

ETI Turbodryer are două viteze, patru reglaje de căldură și un cablu de lungime de salon (trei metri), care vă va fi util dacă trebuie să vă deplasați sau să țineți cont de un copil în timp ce vă uscați părul. De fapt, mai mulți Mumsnetters au spus că li s-a recomandat ETI de către coaforul lor. Nu vă experienceți griji, deoarece nu este greu ca unele modele profesionale.

Există patru setări de căldură, oferindu-vă o mulțime de opțiuni și vine cu două duze pentru a regla timpul de uscare și fluxul de aer. Având în vedere că are tehnologie ionică, este și un preț destul de good.

Putere: 2000W

Greutate: 515g

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungime cablu: 3m

Numărul de setări de viteză: 2

Număr de establishedări de căldură: four

Tehnologie ionică: Da

Atașamente: two

Acest model Panasonic susține că merge mai bine decât tehnologia ionică obișnuită. Conține tehnologie Nanoe încorporată (pronunțată „nano-e”), care jetează particule de apă mai mici, de dimensiuni nano, immediate în păr în timp ce se usucă.

Acest lucru ar putea părea ciudat atunci când scopul este de a vă usca părul, dar ideea este că decrease cantitatea de daune cauzate de căldură și împiedică părul să devină prea fragil. Panasonic este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă aveți părul fin sau zburător și este surprinzător de liniștit.

Putere: 2000W

Greutate: 600g

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungimea cablului: 2,7m

Numărul de establishedări de viteză: 3

Număr de setări de căldură: 4

Tehnologie ionică: Nu – are în schimb tehnologie Nanoe

Atașamente: three

Cloud 9 este conceput pentru a ajuta la netezirea frizului și a oferi un finisaj sophisticated. Dacă aveți părul creț sau afro, atunci tehnologia anti-statică și componentele din ceramică cu infuzie de vitamine sunt excelente, deoarece oferă umiditate suplimentară.

Numele Airshot provine de la butonul „neat shot”, treatment îți setează stilul după ce ai terminat de uscat la un finisaj de lungă durată.

Cu 1,5 kg, totuși, este de trei ori mai greu decât multe alte modele prezentate aici, astfel încât s-ar putea să vă facă durerea brațului după un cele mai bune uscatoare de par timp.

Putere: 2000W

Greutate: one,64 kg

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungime cablu: 3m

Numărul de setări de viteză: 2

Număr de setări de căldură: 2

Tehnologie ionică: Da

Atașamente: 2

„Am un ghd Air și difuzorul său și l-aș recomanda cu siguranță. Le am pe amândouă de patru ani, le folosesc practic zilnic și încă funcționează perfect. ”

Dacă nu poți trăi fără plăcile de ghd, vei iubi ghd Air. Are un filtru de aer detașabil, care asigură un flux de aer de înaltă presiune pentru o uscare Tremendous speedyă, în timp ce tehnologia ionică avansată reduce frizul și zgomotul pentru a oferi un finisaj fin în stil salon în jumătate de timp. Da, această afirmație a fost testată de ghd și Mumsnetters.

Singurul dezavantaj este că, la peste one,five kg, este pe partea grea. Dar, fiindcă este atât de rapid, nu va trebui să o țineți mult timp.

Putere: 2100W

Greutate: 1,54 kg

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungime cablu: 3m

Numărul de setări de viteză: two

Număr de establishedări de căldură: two

Tehnologie ionică: Da

Atașamente: 1

Ce uscătoare de păr folosesc profesioniștii?

Frizerii au nevoie de uscătoare de păr treatment să fie rezistente și rezistente. Au tendința de a folosi un uscător de păr care vine cu diferite accesorii pentru a se potrivi diferitelor tipuri de păr. Uscătoarele de păr cu difuzor sunt ideale pentru părul creț, deoarece previn crețul, în timp ce concentratoarele suflă aerul mai direct pentru un finisaj stylish pentru părul drept. Accesoriile pieptene pot fi utile pentru modelarea părului afro.

Uscătoarele de păr ionice sunt, de asemenea, populare. Acestea produc milioane de ioni încărcați negativ, care descompun moleculele de apă încărcate pozitiv. Ionii negativi nu deschid firele de păr, astfel încât părul rămâne neted și tasteful, ceea ce înseamnă că puteți folosi o temperatură mai mică pentru a vă usca părul.

Profesioniștilor le plac uscătoarele de păr cu corzi lungi pentru a vă deplasa în jurul unui scaun de salon, dar acest lucru poate fi la fel de util acasă dacă încercați să vă uscați părul și să urmăriți un copil mic în același timp.

Cum aleg un uscător de păr bun?

Primul lucru este să aflați ce idea de păr aveți și pentru ce aveți nevoie de uscătorul de păr. Dacă vă location să creați diferite coafuri, atunci un design cu multe atașamente va însemna că puteți (în funcție de tipul de păr) să vă îndreptați părul sau să advertăugați bucle, volum sau valuri. Sau s-ar putea să aveți nevoie doar de ceva care să ofere încuietorilor dvs. o explozie speedyă, caz în care puterea este mai criticală. Căutați o putere de 1800 sau mai mult.

Dacă părul tău este lung și gros, atunci ai grijă la un uscător de păr ușor, astfel încât să nu te doară brațele. Unele încep de la aproximativ 500g. Pentru părul flyaway, căutați tehnologia ionică, care netezește părul și previne flyaways. Ionii pozitivi pot fi direcționați către rădăcini pentru a crește volumul.

Viteza și căldura ridicate sunt cele mai bune pentru uscarea quickă a părului, în timp ce viteza și căldura mai mici sunt mai bune dacă doriți să vă coafați părul sau să limitați crețul.

Despite your hair kind, a interesting shot button provides a burst of cool air that seals hair cuticles, producing hair seem smoother and shinier.