Uscătoarele de păr fac mult mai mult decât să scoată aerul fierbinte. Când un utilizator Mumsnet a întrebat: „Oare un uscător de păr bun face cu adevărat atât de mult diferența?” a descoperit că da, da, chiar se întâmplă. Vă dezvăluim cele mai bune uscătoare de păr de cumpărat anul acesta.

Ceea ce face un uscător de păr bun depinde de atât de multe lucruri – fie că sunteți în căutarea a ceva simplu de introdus în rutina dvs. agitată de dimineață, fie că doriți un product profesionist cu o mulțime de atașamente de styling, ca să nu mai vorbim de stilul și tipul dvs. de păr.

Indiferent de ce aveți nevoie, aceste recomandări de la Mumsnetters vă vor ajuta să găsiți un uscător de păr treatment să vă ofere doar zile bune de păr.

Iată cele mai bune uscătoare de păr de cumpărat în 2021.

one. Cel mai bun uscător de cele mai bune uscatoare de par păr general: uscător de păr ParLux Alyon Air Ioniser

„Am un ParLux și este fabulos. Părul meu este lung, ondulat și gros și se poate usca în cinci moment (10 până la 15 minute dacă îl coafez în timp ce mă usuc). Fără creștet și este minunat și neted. ”

ParLux este un nume treatment apare din nou și din nou pe forumul Mumsnet Fashion and Beauty . La sub 500g, este foarte ușor, dar asta nu-i oprește puterea. Este foarte popular cu Mumsnetters, în Exclusive cu cei ale căror păr are nevoie de un pic de îmblânzire. De asemenea, este ionic, ajutându-vă părul să rămână neted și exquisite și are un flux de aer de 79 de metri cubi pe oră, care ar trebui să accelereze timpul de uscare.

Carcasa anti-căldură asigură că nu se încălzește prea mult și va rămâne confortabil de ținut pe toată durata utilizării. Producătorii îl take into considerationă „esențial pentru un păr sănătos, fileără static” și mulți Mumsnetters sunt de acord din toată inima. De fapt, unul chiar a spus că îi ajută bebelușul să doarmă. Nu poți să te certi cu asta.

Putere: 2250W

Greutate: 488g

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungimea cablului: 2,82 m

Numărul de setări de viteză: two

Număr de setări de căldură: two

Tehnologie ionică: Da

Atașamente: two duze concentratoare

„Am cumpărat un uscător de păr Diva în urma recenziilor de aici și îmi put. Îmi usucă părul în cel mai scurt timp. ”

„Este atât de puternic încât trebuie să cântăresc obiectele libere când îl folosesc în bucătărie.”

Ușor și cu un mâner proiectat ergonomic, care deal with confortabilă Malesținerea acestuia pentru perioade mai lungi, Diva este folosit de coafori în saloanele cu ritm swift. De asemenea, este folosit acasă de cei care doresc să-și usuce părul cât mai repede posibil, păstrând în același timp strălucirea și săritura.

La 2000 de wați, este o mașină puternică, dar sistemul de reducere a zgomotului înseamnă că vă veți putea auzi totuși gândindu-vă în timp ce vă uscați.

Mumsnetters spun că, deși nu este cel mai ieftin uscător de păr de pe piață, are o valoare excelentă, deoarece conține multe caracteristici pe treatment le-ați găsi în modele mai prețioase – inclusiv o baghetă de stil, două duze de concentrare și o fotografie rece – dar la o fracțiune din Preț.

Putere: 2000W

Greutate: 700g

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungime cablu: 3m

Numărul de setări de viteză: 2

Număr de establishedări de căldură: four

Tehnologie ionică: Da

Atașamente: two concentratoare (one uscare swiftă și one stilizare subțire)

„L-am folosit într-un hotel din Leeds și a fost atât de bun încât a trebuit să cumpăr unul. Am părul foarte gros, așa că este grozav. ”

„Tresemme usucă părul gros și creț al fiicei mele în aproximativ ten minute!”

Dacă aveți un buget și nu aveți nevoie de tehnologie ionică, atunci Tresemme’s Rapid Dry 2000 este o ofertă ieftină pe care Mumsnetters o contemplateă fiabilă, eficientă și fastă.

Vine cu o duză de concentrator și un filtru spate detașabil pentru o curățare ușoară, are două viteze și chiar o setare rece pentru a vă seta stilul. Duza concentratorului este ideală pentru coafarea de precizie, iar cablul de one,eight m vine cu o buclă suspendată pentru depozitare ordonată după utilizare.

Dacă îți dorești un uscător de păr ieftin, atunci merită o încercare, mai ales că consist of o garanție de trei ani.

Putere: 2000W

Greutate: 400g

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungimea cablului: one,8m

Numărul de establishedări de viteză: three

Număr http://www.bbc.co.uk/search?q=uscator de par de setări de căldură: 3

Tehnologie ionică: Nu

Atașamente: 1 duză concentrator

„Al meu este uimitor! Schimbător de joc. Am accesoriile „volum” și „formă” și îmi pot usca propriul păr la standardele salonului în cinci minute cu o singură mână. Un cap plin de bucle durează nouă moment și am primit, de asemenea, o mulțime de complimente cu privire la cât de sănătos și strălucitor arată ”.

300 GBP sunt o mulțime de bani de cheltuit pe un uscător de păr, dar Dyson Supersonic nu este un uscător de păr obișnuit. Motorul se află în mâner în loc de cap, ceea ce poate să te obișnuiască, dar, odată ce ai, utilizatorii Mumsnet spun că este un schimbător de jocuri.

Are un microprocesor încorporat care măsoară și reglează temperatura aerului de 20 de ori pe secundă. Acest lucru, la rândul său, ajută la prevenirea deteriorării Severe a căldurii. Datorită unui volum de aer de 41 de litri pe secundă, acest uscător va avea și părul tău terminat în cel mai scurt timp – best dacă te grăbești mereu sau dacă ai părul gros. Așa cum v-ați aștepta de la un produs Dyson, este, de asemenea, mai silențios decât alte mărci.

Dacă vă scutește să aveți un uscător profesional obișnuit, atunci se plătește practic pentru sine, nu-i așa?

Putere: 1600W

Greutate: 816g

Buton de fotografiere la rece: Da

Lungimea cablului: two,8 m

Numărul de setări de viteză: 3

Număr de setări de căldură: four

Tehnologie ionică: Da

Atașamente: 3 (magnetice)

„Am păr foarte ondulat, foarte gros, foarte puternic și uneori foarte încrețit până la umeri, cu straturi. Mi-a transformat ștergătorul de cap de pat, sincer, furiș, într-un lucru minunat, neted, îngrijit și pâlpâitor. Arată fabulos și a durat aproximativ trei moment – și nici nu știam cu adevărat ce fac. ”

Dacă doriți să injectați volum în părul fin sau să neteziți un bufant mare, atunci peria Major Hair Styling BaByliss va deal with specific acest lucru. Este conceput pentru a fi folosit pe părul care a fost deja uscat dur, are o perie rotativă ionică, un butoi mare din ceramică treatment adaugă plenitudine și un amestec de mistreț purely natural și peri de nailon care creează netezime.

Dacă acest lucru nu a fost suficient, are și trei setări dintre treatment puteți alege, inclusiv o opțiune interesantă pentru a vă seta stilul. Cu un pic de antrenament, puteți obține cu ușurință un uscător plin de by means ofță, plin de farmec, fără a merge la salon.

Putere: 500W

Greutate: 800g

Buton de fotografiere la rece: Nu

Lungimea cablului: 2,5m

Numărul de setări de viteză: two

Număr de establishedări de căldură: two

Tehnologie ionică: Da

Atașamente: Nu