RentOchFint erbjuder en rad kommersiella städtjänster, inklusive kontorsstädning stockholm. RentOchFint högutbildade platoon har tjänat Charlotte-regionen i över 15 år och tillhandahåller en grundlig rengöring av hög kvalitet. Pålitligt och pålitligt, teamet förstår vikten av förtroende och säkerhet så att du kan få sinnesfrid.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri uppskattning på plats

Professionell kontorsstädning

Det första intrycket räknas, därför är det otroligt viktigt att se till att noise byggnad ser bra ut. För nya kunder som kommer in i ett företag för första gången behöver de bara 30 sekunder för att skapa ett intryck, och renlighet räknas.

Inne på arbetsplatsen är renlighet en enorm drivkraft när det kommer till produktivitet. Dessutom navigator arbetare i USA i genomsnitt 7 sjukdagar varje år. Kontorsbord navigator emot mer än 400 gånger så många bakterier som en toalett, varför regelbunden professionell städning är avgörande. Det kan också kraftigt minska antalet sjukdagar anställda navigator.

Kontorsstädningsprocessen

Innan vi hoppar in och börjar städa kontor village vi gärna ta en diskussion med våra kunder om deras behov av kontorsstädning och eventuella speciella situationer. Därifrån kan vi sätta ihop en städplan som möter dina specifika behov, och den planen kommer att utföras perfekt av vår particular på ett mycket effektivt och lägligt sätt.

Ditt kontor i Charlotte kommer att dofta fräscht och se rent ut när vi är klara med våra kontorsstädtjänster. Du kommer att märka en betydande skillnad i kontorsmiljön när vi är klara. Kontoret blir mer avkopplande, vilket i stray tur gör att dina anställda kan bli mer produktiva och bidra till att utveckla en stressfri miljö.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri uppskattning på plats

Charlotte kontorsstädtjänster

Varje företag har sina egna unika behov, från anläggning till städbehov. Med förståelse för att inte alla företag är lika, erbjuder RentOchFint ett brett utbud av kontorsstädtjänster.

Underhåll av persienner och draperier När det kommer till underhåll av persienner och draperier på ditt kontor kan du förvänta dig att dina persienner och draperier blir ordentligt rengjorda. Till råga på allt erbjuder RentOchFint blindtejpning och inspelning, dammning och tvättning och kemtvätt för draperier.

Städning Städning består av städning av konferensrum, sophämtning samt städning av kök och pausrum samt lobby, gemensamma utrymmen och andra kontor. Fönsterputsning ingår också.

Toaletter Med bakterier på nästan alla ytor och dålig lukt kan RentOchFint hjälpa till att se till att dina kontorstoaletter är i perfekt skick.

Mattvård RentOchFint går utöver dammsugning och håller dina mattor rena och skyddade. Från torr-, ång-och skumschamponering till fläckrengöring, dina kontorsmattor kommer att se lika bra ut som nya.

Underhåll av tyg och möbler Om noise kontorsbyggnad använder tygväggar kan RentOchFint se till att de också är rena. Genom att schamponera tyget använder teamet torr-och skumrengöring för att säkerställa att skiljeväggen är fläckfri. Rengöring och konditionering av läder ingår också.

Golvvård RentOchFint går utöver enkel sopning och moppning. Teamet arbetar med ett brett utbud av golv, inklusive marmor, terrazzo, cement, trä, kakel, vinyl, keramik och gummi.

Underhåll av offentliga utrymmen RentOchFint erbjuder även underhållstjänster för offentliga utrymmen såsom klottersanering, lätt landskapsplanering, högtryckstvätt, gatustädning med mera.

Om RentOchFint

Kontakta noise lokala kommersiella städtjänst-RentOchFint. RentOchFint, som stolt servar Charlotte, erbjuder kommersiell städning i toppklass till ett överkomligt pris. Det högutbildade teamet arbetar med ett brett spektrum av kunder och ger en noggrannhet som är oöverträffad. Kontakta RentOchFint idag för att lära dig hur professionell kontorsstädning kan gynna dig.