In deze sectie hebben we twee methoden besproken om e-mails van Zimbra naar PST te exporteren. We hebben de handmatige stappen genoemd om exporteren Zimbra naar PST en hebben ook een betrouwbare en veilige tool van derden voorgesteld die door veel experts wordt aanbevolen. De handmatige methode omvat een lange lijst met stappen die gecompliceerd kunnen zijn en een gebruiker kan een stap overslaan, wat resulteert in verwijdering of corruptie van de gehele mailbox-items. Zorg ervoor dat u de gratis Zimbra Converter niet gebruikt en kies voor een veilige tool van derden om e-mails van Zimbra naar PST te exporteren om een ​​veilig proces zonder fouten te garanderen.

Knowhow om e-mails handmatig van Zimbra naar PST te exporteren

Methode 1: De handmatige methode om e-mails handmatig van Zimbra naar PST te exporteren

● Start en voer de Zimbra-applicatie uit op uw systeem.
● Ga naar het tabblad ‘Bestand’ en het tabblad ‘Exporteren’.
● Schakel het radiotabblad van ‘Outlook voor gegevensbestand’ in.
● Klik met de rechtermuisknop op de knop ‘Pijl naar rechts’.
● Voer nu de locatie en naam van de Zimbra-items in en dubbelklik op het tabblad Opslaan.
● Er verschijnt een pop-up om de voltooiing van het proces te bevestigen.
● Ga nu naar Outlook en klik op het tabblad ‘Outlook-voorkeuren’.
● Kies de accounts op het tabblad ‘Voorkeuren’.
● Klik met de rechtermuisknop op de knop ‘Toevoegen’ om de menubalk te vergroten en kies de e-mail uit de weergegeven opties.
● Dien het wachtwoord en de ID van uw Gmail-account in.
● Klik met de rechtermuisknop op het tabblad ‘Account toevoegen’.
● Dubbelklik op het tabblad ‘Nieuwe map’.
● Klik op het tabblad ‘Wizard importeren’ met de rechtermuisknop op de knop ‘Outlook-gegevensbestand’.
● Kies de optie Outlook-item.
● Klik op het tabblad Importeren.
● Druk op het tabblad ‘Verplaatsen’ en ga naar het tabblad ‘Map kiezen’.
● Hernoem nu de mapnaam en klik op de knop ‘Verplaatsen’.
● Alle geselecteerde e-mails worden geëxporteerd naar het Gmail-account dat de gebruiker heeft ingesteld in Outlook.
● Start de Outlook-toepassing op uw systeem en stel daarin het Gmail-account in.

Door de bovengenoemde stappen te volgen, kan een gebruiker e-mails exporteren van Zimbra naar PST. Er is een breed scala aan redenen en beperkingen waarom een ​​gebruiker de handmatige methode niet zou moeten gebruiken om e-mails van Zimbra naar PST te exporteren. Een gebruiker kan ervoor zorgen dat alle postvakitems worden verwijderd en heeft nooit toegang tot zijn postvakitems. Veel IT-experts raden aan om een ​​tool van derden te gebruiken om e-mails van Zimbra naar PST te exporteren, omdat dit 100% positieve resultaten oplevert.

Methode 2: Zimbra naar PST-converter om e-mails veilig en rechtstreeks van Zimbra naar PST te exporteren:

Het gebruik van een professionele oplossing in plaats van de handmatige methode is aan te raden, omdat het 100% export van gegevens van Zimbra naar PST garandeert zonder fouten of zelfs maar een enkel item te missen. Een gebruiker kan de Zimbra Converter gebruiken om 100% succesvolle resultaten te garanderen en risico’s te vermijden. We raden en waarschuwen onze lezers om het gebruik van de gratis Zimbra Converter te vermijden en voor een professionele converter te gaan. KDETools Zimbra Converter is geïntegreerd met een reeks robuuste functies en opties om het hele proces korter en sneller te maken in tegenstelling tot de handmatige methode. Het gebruik van een geverifieerde en veilige converter helpt een gebruiker om e-mails veilig van Zimbra naar PST te exporteren.

Overzicht

Deze blog bespreekt een lijst met redenen waarom een ​​gebruiker de gratis Zimbra Converter zou moeten vermijden om e-mails van Zimbra naar PST te exporteren. We hebben een betrouwbare Zimbra Converter besproken en de handmatige stappen genoemd om e-mails van Zimbra naar PST te exporteren.

Download gratis demoversie: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe