Want to pass the C_TS413_2021 SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Asset Management exam? PassQuestion provides you with quality SAP S/4HANA Asset Management C_TS413_2021 Real Questions that you can use to prepare for the SAP C_TS413_2021 exam on the first attempt. These SAP S/4HANA Asset Management C_TS413_2021 Real Questions will develop your deep understanding of the C_TS413_2021 exam and you will be ready to perform well in the final exam. If you are focusing on using all the SAP S/4HANA Asset Management C_TS413_2021 Real Questions, then you will be able to clear SAP C_TS413_2021 exam with brilliant results.

C_TS413_2021 Exam Description – SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Asset Management

The “SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Asset Management” certification exam verifies that the candidate has the fundamental and core knowledge in the area of Asset Management required for the consultant profile. This certificate proves that the candidate has an overall understanding and can implement the knowledge practically in projects to contribute to the success of the planning and implementation phases in a mentoring role. Previous project experience is not necessarily a prerequisite to passing this exam. The certificate issued for passing this exam will be valid for 5 years.

Exam Details

Exam Code: C_TS413_2021
Exam Name:SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Asset Management
Exam:80 questions
Cut Score:64%
Duration:180 mins
Languages:English, Chinese

Topic Areas

Technical Objects> 12%
Preventive Maintenance> 12%
Maintenance Processing – Standard> 12%
Organizational Units and Master Data8% – 12%
User Interface and User Experience< 8%
Maintenance Processing – Simplified< 8%
Maintenance Processing – Phase-based< 8%
Analytics< 8%
Mobile Maintenance< 8%
Refurbishment of Spare Parts< 8%
Inspection Checklists< 8%

View Online SAP S/4HANA Asset Management C_TS413_2021 Free Questions

1.Which of the following statements are correct regarding a cross-plant planning scenario?
A. Multiple planning plants are assigned to a maintenance plant.
B. Multiple maintenance plants are assigned to aplanning plant.
C. It is not supported in SAP S/4HANA.
D. It combines maintenance plants in different controlling areas.
Answer: A

2.Which steps are available for the maintenance technician when using the Report Malfunction tile? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Select and print the maintenance order shop papers.
B. Display the current location of the technical object.
C. Add a URL to provide further information.
D. View details of the technical object by navigating to the Asset Viewer.
E. Input estimated costs for repair malfunction.
Answer: B,C,D

3.Which of the following are standard functionalities of SAP Asset Manager? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Work orders and operations
B. Technical objects
C. Breakdown analytics
D. ESRI maps
E. Cost analytics
Answer: A,B,C

4.Which objects can a personnel number be assigned to directly? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Planner group
B. Work center
C. Business partner
D. Equipment
Answer: C,D

5.You are analyzing the data transfer of the cost center of an equipment.
What are the possible data origins? Note: There are 2correct answers to this question.
A. The reference functional location of the superior functional location
B. The individual maintenance of the cost center in the equipment master record
C. The cost center of the related maintenance work center
D. The cost center of the superior equipment
Answer: B,D

6.You want to view transactional and analytical processing data in the Technical Object Breakdowns SAPFiori app.
What is the source of the information?
A. InfoSet for SAP Query
B. BW query
C. Core Data Services (CDS view)
D. BW InfoCube
Answer: C

7.You want to display additional document information within the document flow of a maintenance order.
For which type of document must this be customized?
A. Invoice
B. Service entry sheet
C. Purchase order
D. Goods movement
Answer: D

8.What do you need to configure to enable entries in the action log of an equipment?
A. Select the time segment check box for the equipment category.
B. Define an additional business view for the equipment category.
C. Define the corresponding history-related field for the equipment reference category.
D. Activate the change documents for the equipment category.
Answer: D