Mocht uw keukenkraan los zijn gaan zitten, dan zijn er meestal een paar dingen die u kunt proberen. Een van de vele manieren is om een nieuwe sleutel te gebruiken. Deze gereedschappen zijn ontworpen om rond te rijden, rond te slingeren, rond te draaien, rond te draaien en de kraan fanatiek te laten draaien. Desalniettemin kan de moer zodanig zijn gevormd dat wordt voorkomen dat de sleutel zo stevig vastgrijpt.

 

Sluit het drinkwater af

Voordat u begint met het verwijderen van de moer, moet u de toevoer wegdraaien om naar de kraan te kunnen. De specifieke klep bevindt zich onder de gootsteen. Draai het met de klok mee om uit het water te sluiten. Van tijd tot tijd kan er water door de kraan lekken zodra u deze uitzet. Ook kun je de inpakliefhebber losmaken die achter de knop van het ventiel zit. Zorg ervoor dat u de specifieke moer slechts een kwartslag losdraait, aangezien een te strakke moer stopt door aan de hendel te draaien.

 

Werk met een drill-down

Een andere manier om de plastic moer te verwijderen die uit een keukenkraan koper komt, is door kruipolie te gebruiken. Deze specifieke olie kan de door corrosie veroorzaakte relatie op de moer verbreken en u helpen deze te verwijderen. U kunt ook een nieuwe boor gebruiken om de moer los te wrikken. Als deze procedures niet werken, kan een persoon altijd de keukenkraan beïnvloeden.

 

Spuit een kruipolie

Voordat u de moer van de keukenkraan verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u alle bevestigingsmaterialen verwijdert. Dit kan moeilijk zijn als de kraan al jaren op zijn plaats zit. Als de moer typisch gecorrodeerd is, kunt u een draad gebruiken om hem opzij te schrobben. U kunt de kruipolie ook meer spuiten dan de draden. Dit wordt aanbevolen, waarbij u de kruipolie meestal enkele uren laat weken voordat u probeert de moer te verwijderen.

Op basis van de configuratie van de gootsteen kan het nodig zijn om voor het proces een ander type sleutel te gebruiken. In sommige gevallen kunt u de betreffende kraan verwijderen door er zachtjes in de tegenovergestelde richting op te tikken. U kunt in sommige gevallen ook proberen warmte te gebruiken om de plastic moer zachter te maken.

 

Verwijder de goede oude kraan

Om de fanatiekeling uit een keukenkraan te verwijderen, moet u eerst de betreffende watertoevoerbereiken loskoppelen. Als u dit soort stappen niet uitvoert, zal uw keukenkraan niet goed werken. Je moet ook je leidingen controleren op lekken en ervoor zorgen dat ze schoon zijn. Nadat de toevoerleidingen vrij zijn, kunt u de oude kraan eenvoudig verwijderen.

Nadat u de toevoerlijnen hebt verwijderd, kunt u beginnen met het verwijderen van de betreffende kraan door de moer los te draaien. Mogelijk moet u ook de spray-add-on verwijderen als deze aan de kraan wordt bevestigd. Een watersleutel is handig om deze moeren te krijgen. Zodra u de moer heeft losgemaakt, kunt u de kraanhendel draaien en het spuithulpstuk verwijderen.

Als je er met een nieuwe hamer niet uitkomt, kun je een WD-40 of calciumoplosser proberen. Als de liefhebber niet eenvoudig op deze manier kan worden verwijderd, moet een persoon mogelijk een propaantoorts of een droger kunnen gebruiken om dat los te breken. Werk zeker met een vlamwerende doek om jezelf te beschermen. Uiteindelijk wilt u misschien een ijzerzaag gebruiken.