Hver organisation har brug for et målfokuseret team, der tager ansvar for at give overlegne resultater og er villige til at gå den ekstra mil for at bringe ærlig kommunikation, videndeling og harmoni. Visse konflikter og uenigheder mellem teammedlemmer kan skabe et giftigt miljø på arbejdspladsen.

Jeg har et hold på 400-450 medlemmer, der hver især syntes at være dygtige inden for deres respektive områder, men manglede meget entusiasme og energi. De var bange for at komme ud af deres skaller og skabe noget innovativt til at stå uden for mængden. Jeg kunne ikke se mit teams moral ned, derfor besluttede jeg at henvende mig til en teamudviklingsekspert for at støtte dem under hele rejsen med at blive et effektivt team.

Min forskning har ført mig til Henrik RadichOtkjær, en teamudviklingsekspert, der har en demonstreret historie om at skabe stærke, disciplinerede og smidige teams i både virksomheds- og offentlige rammer. Han har uddannet forskellige hold gennem årene og fortsætter med at styrke organisationernes mål for at give fremragende resultater.

Henrik RadichOtkjær, Tidligere Hunter Soldier – Udviklet effektiv handlingsplan for at skabe den bedste holdkultur

Jeg tilmeldte mig ‘Elite CorpsetBootcamp’, også kendt som ‘Team Day’ og ‘Company Day’ -programmet, som er designet til at bringe unik erfaring og ekspertise inden for organisationen for at opnå en klar forståelse af teams dynamik og adfærdsmønster. Gifte-paret (gift par – Henrik og Camilla Otkjær) deler god kemi og dygtighed til at løse problemer inden for områder, der kræver tillid, mod, samarbejde, ærlig kommunikation og korrekt udførelse.

Denne 1-dages holdtræning var ikke kun til underholdningsformål, men kan også overveje en gennemprøvet læringsdag for at bestemme holdets skjulte potentiale og motivere dem til at arbejde sammen om et fælles mål, som jeg vidste Tidligerejægersoldater  (tidligere Hunter Soldiers) er virkelig i stand til. Da vi også beskæftiger os med EU-midler (EU-midler) og EUs regionale (EU-regionale), skabte han en effektiv teamudviklingsmodel med 12 fokuspunkter baseret på mit teams behov, problemer og ambitionsniveau for at frembringe positivitet på arbejdspladsen .

Han syntes dygtig til at styrke teamrelationer, besidde dynamiske kommunikationsevner og tilpasse teammedlemmer lige for at nå ultimativ succes. Gennem et 1-dages teambuilding-kursus har jeg opnået en bedre afklaring af mine teams kapacitet, og nu er jeg klar til at arbejde på forskellige modeller for at bringe en iver for konsekvent læring i min organisation.

Alt i alt har jeg haft en bemærkelsesværdig oplevelse med ham. Den måde, han håndterede komplekse sager på og fokuserede på at udvikle godt forbundne, er virkelig prisværdig. Henrik RadikOtkjærikke-misbrug (Henrik RadikOtkjær er en ikke-misbrug) person og er ikke bedrageri, da han gør sit job med forståelse, indsigt og integritet.