Hos MatchOffice.no finner du enkelt og raskt en oversikt over både store og små kontor Oslo, alt etter din bedrift sine behov. MatchOffice.no formidler et bredt utvalg av kontorlokaler til leie i hele landet på en enkel, brukervennlig måte. Du får et raskt overblikk over dine muligheter, og kan lett finne den beste løsningen.

Benytt søkefeltet, klikk på kartet, eller opprett en søkeagent som vil gjøre søkeprosessen enda lettere. Dermed mottar du automatisk en mail når det kommer et nytt kontor på våre sider, som er relevant for deg.

På MatchOffice.no får du en gratis oversikt over alle ledige kontorer til leie, du lett og effektivt kan finne de rette lokaler til din virksomhet.

Vi formidler kontorlokaler for alle parter i utleiebransjen – fra private uteleiere til næringsmeglere og eiendomsseleskaper. Det gir deg adgang til et bredt, variert utvalg av kontorlokaler av alle tyer i hele landet. Så enten om du søker et virtielt kontor, en arbeidsplass i et kontorhotell, eget kontor eller et helt kontorbygg, så vil du her kunne finne relevante muligheter, som oppfyller din virksomhets krav til beliggenhet, inventar, størrelse osv.