Geen ontkenning; veroudering is een onvermijdelijk proces. Door veroudering, groeven, rimpels en vouwen kunt u er zelfs ouder uitzien. Helaas kan een doorhangende huid je hele persoonlijkheid schaden. Zalig, de introductie van een esthetische behandeling, waaronder fillers and Botox, kan de niet-vleiende plooien en rimpels op de huid verminderen.

Het is echter altijd aan te raden om de beste kliniek te kiezen voor uw cosmetische en huidvullerbehandeling. De selectie van hoogwaardige cosmetische chirurgen kan u helpen om een ​​levendige, egale en jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Een van de belangrijkste voordelen van huidvullers is dat ze een uitstekende vervanger zijn voor hyaluronzuur en verloren collageen, omdat ze je huid strakker maken en er gladder uit laten zien. Ons lichaamssysteem produceert van nature hyaluronzuur en collageen, en beide zijn noodzakelijk om onze huid glad, zacht en gehydrateerd te houden. Helaas begint hun productie met de tijd af te nemen en veroorzaakt het een slappe huid, plooien en rimpels op de huid.

Waarom zijn huidvullers tegenwoordig beroemd?

 • Deze magische behandeling staat bekend om de volgende goede redenen;
 •  Verminder tekenen van veroudering en laat uw lippen er zacht uitzien
 • Het is voordelig om de cupidoboog van de lip te herstellen
 • Fillers voegen aanzienlijk volume toe aan dunne lippen
 •  Ideaal voor het verwijderen van fronsrimpels van de wenkbrauwen
 • Voldoende om uw benige handen er beter uit te laten zien
 • Verminder donkere kringen in uw ogen

Gemeenschappelijke gebieden die moeten worden getarget tijdens de behandeling van dermale vullers

Voordat u kiest voor de dermale fillersbehandeling, is het noodzakelijk om te weten dat deze behandeling niet direct op uw gezicht kan worden aangebracht. Uw favoriete cosmetisch chirurg beoordeelt uw huid en bepaalt het kritieke punt voor de behandeling. Het belangrijkste doel van deze esthetische behandeling is om uw jeugdige uitstraling te herstellen en uw doorhangende huid strakker te maken. Deze door de FDA goedgekeurde huidvullers zijn voornamelijk gericht op;

 • Vergroting van de wangen
 • Kraaienpootjes
 • Fronslijnen
 • Uitgesproken neusolabiale plooien
 • Fijne lippen
 • Fijne lijntjes onder de ogen
 • Acne littekens
 • Oudere handen
 • Wenkbrauwvoren
 • Verticale liplijnen

Interessant is dat huidvullers u kunnen helpen bij het vermijden van al deze bovengenoemde problemen. Kies hiervoor dus de deskundige cosmetisch chirurg en geniet langer van een jonge en frisse look.

Voordelen en risico’s van huidvullers

Hier zijn enkele belangrijke voordelen en kleine risico’s en bijwerkingen van deze magische behandeling.

Er zijn inderdaad verschillende voordelen, maar we hebben enkele veelvoorkomende voor u uitgelicht.

1- Snelle en duidelijke resultaten

Een van de belangrijkste voordelen van een dergelijke esthetische behandeling is dat ze onmiddellijke en zichtbare resultaten opleveren. Uw gezichtscontour wordt prominent na de injectie met vulmiddel. Gelukkig hoeft u geen weken en maanden te wachten om te genieten van de opmerkelijke resultaten van deze minder ingrijpende behandeling.

Huidvullers geven direct volume aan een slappe huid en behandelen plooien en rimpels idealiter. U kunt in een mum van tijd genieten van de frisse en jongere look. Dus als u volume aan uw wangen wilt geven, kunt u zonder nadenken voor deze behandeling kiezen.

2- Geen uitvaltijd

Het grootste nadeel van chirurgische behandelingen is dat ze veel tijd en moeite vergen om een ​​operatie uit te voeren. Ze zijn ook pijnlijk met een aanzienlijke hersteltijd. Maar maak je geen zorgen; deze minder ingrijpende behandeling is relatief veilig en zeker voor u.

U heeft geen vrije dag nodig om deze behandeling te ondergaan, aangezien uw bekwame chirurg deze binnen 10 tot 20 minuten kan uitvoeren. U kunt uw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten.

Juist, u kunt tijdens de lunchpauzes naar de kliniek van uw chirurg, want het proces kan direct worden uitgevoerd. Daarom; u hoeft zich geen zorgen te maken over downtime of hersteltijd, maar het is minimaal.

3- Minimale risico’s en bijwerkingen

Blauwe plekken, zwelling en roodheid zijn normaal in het geïnjecteerde gebied. Het begint na 2 tot 3 dagen af ​​te nemen.

Gezichtsasymmetrie is een ander groot risico waarbij de ene kant van het gezicht er anders uitziet dan de andere. Maar maakt u zich geen zorgen, het gebeurt alleen als u voor deze behandeling een onprofessionele cosmetisch chirurg kiest.

4- Betere resultaten voor de langere tijd

De exacte periode is volledig afhankelijk van de gekozen fillers, het behandelingsgebied en de patiënt. Gewoonlijk gaan de natuurlijke vullers ongeveer twee jaar mee, waarbij de levensduur van synthetische dermale vuller meer is dan de natuurlijke dermale vuller.

U wordt sterk aanbevolen om een ​​door het board gecertificeerde chirurg te kiezen om de gewenste resultaten te ervaren zonder enige pijn en significante bijwerkingen.

Zoals eerder vermeld, zijn de bijwerkingen gering en worden ze na verloop van tijd beter. Maar als u zich lange tijd ongemakkelijk voelt, bezoek dan onmiddellijk de kliniek van uw cosmetisch chirurg.

Blijf jong met wonderbaarlijke cosmetische behandelingen

Het uiteindelijke doel van de hierboven genoemde discussie was om het belang van cosmetische en esthetische behandelingen voor iedereen te onthullen. Het is dus duidelijk dat u zonder angst voor huidvuller kunt kiezen omdat de behandeling veilig is. Kies echter altijd een gecertificeerde en gerenommeerde kliniek voor een betere behandeling en langdurige resultaten.