بدون شک یکی از مهم ترین ابزار گیمرهای حرفه ای برای حرفه ای بازی کردن، هدست های گیمینگ هستند که به کمک آن گیمرها می توانند در جریان تمام اتفاقات محیط بازی قرار گرفته و با هم تیمی و دوستان خود گفت و گو کنند. به دلیل تقاضای بالای گیمرها برای هدست های گیمینگ، کمپانی های تولید کننده تجهیزات گیمینگ به طراحی و عرضه طیف وسیعی از هدفون و هدست های گیمینگ روی آورده اند.

هدست ها به شما کمک می کنند تا صدای پای دشمن تان را در بازی آنلاین تشخیص دهید، صداهای چند بعدی محیط بازی را درک کنید و به طور کلی تجربه بهتری از دنیای گیمینگ داشته باشید. از این رو در این مقاله قصد دارم بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار را به شما خوانندگان گرامی معرفی کنم. با من همراه باشید.

بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار ایران

با تنوع بی سابقه در بازار تجهیزات صوتی، فناوری های زیادی در این حوزه ارائه شده که هر کدام به نحوه خود، نیاز کاربران را برطرف می کنند. اکنون هدست گیمنگ در دسته بندی هایی همچون هدست گیمینگ سیم دار، هدست گیمینگ RGB دار، هدفون مخصوص بازی و … در دسترس هستند و کاربران می توانند با توجه به نیاز خود آنها را تهیه کنند.

در این بخش به معرفی بهترین هدست گیمینگ می پردازم و هر کدام را در نگاهی اجمالی معرفی خواهم کرد تا با دید باز تری بتوانید گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

1- هدست گیمینگ Razer BlackShark V2

هدست گیمینگ ریزر مدل BlackShark V2 یکی از بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار است که با قیمتی مقرون به صرفه صدایی با کیفیت را به گوش مخاطب خود می رساند. این هدست از درایو های 50 میلی متری ساخته شده از جنس تیتانیوم مخصوص به شرکت ریزر استفاد می کند که مجهز به فناوری با نام TriForce است. این فناوری به مهندسان ریزر اجازه می دهد که بتوانند هر کدام از بلندگو ها را در سه حالت صدای با فرکانس بالا، میانه و پایین تنظیم کرده و خروجی صدایی قدرتمند و با بیس بالا را به گوش کاربر برسانند.

همچنین یک میکروفون Cardioid قابل جدا شدن نیز در این هدست وجود دارد که می تواند تمام جزییات صدا را دریافت و مخابره کند. برای هرچه بهتر کار کردن میکروفون، یک کابل USB به همراه کارت صدا وجود دارد که می تواند بهتر از حالت عادی صدا را ضبط کند. به همین دلیل  Razer Blackshark V2 می تواند از بهترین انتخاب ها برای بازی های استراتژیک باشد. البته در این هدست ریزر ترجیح داده که از نورپردازی استفاده نکند و این موضوع را شاید بتوان به عنوان یک نکته منفی برای هدست گیمینگ BlackShark V2 تلقی کرد.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری و کارت صدای با رابط USB

طول کابل: ۱٫8 متر

قطر درایور : ۵۰ میلی‌ متر

میکروفون : دارد

نورپردازی: ندارد

2- هدست گیمینگ Lenovo H402

هدست گیمینگ Lenovo H402 را به نوعی می توان میانه رو در قیمت و کارایی دانست. این وسیله از ظاهری متفاوت و خوش تراش بهره می برد که به پنل نورپردازی RGB مجهز شده است. اتصال این هدفون به صورت سیمی بوده و با رایانه های شخصی سازگاری خواهد داشت. درایو های این هدفون توانایی پخش صدای ۷٫۱ کاناله را دارند، بنابراین می توان انتظار دریافت جزئیات بی نظیری را در بازی های ویدئویی داشت. ویژگی مهم دیگر این محصول، وجود میکروفون اکسترنال است که به وسیله رابط جک ۳٫۵ میلی متری به هدفون متصل می شود. گوشی ها نیز به صورت ارگونومیک و ضد تعریق طراحی شده اند تا در استفاده های طولانی مدت گوش کاربر را خسته نکنند و موجب عرق کردن گوش او نشوند.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری و USB

طول کابل: ۲٫۲ متر

قطر درایو : ۴۰ میلی ‌متر

میکروفون: دارد

نورپردازی: دارد

3- هدست گیمینگ Baseus NGD05

باسئوس به تولید محصولات با کیفیت شهرت دارد و توانسته با طراحی ساده و بی نقص هدست Baseus NGD05، محصولی با کیفیت و زیبا را طراحی، تولید و به بازار عرضه کند. این هدفون از یک پنل نورپردازی شبکه ای بهره می برد که نوری نرم و چشم گیر را ارائه می دهد. اتصال این هدست به گجت های مختلف تنها از طریق کابل USB امکان پذیر است و برای استفاده از آن در موبایل، ناچار به استفاده از تبدیل OTG خواهید شد. پنل مدیریت هدست باسئوس مدل NGD05 در امتداد کابل آن قرار گرفته و مدیریت نورپردازی، میزان صدا و حالت های مختلف هدست را ممکن می کند. پشتیبانی از صدای ۳D و درایو قدرتمند نیز طیف وسیعی از سبک های موسیقی را به خوبی تفکیک کرده و پتانسیل بالای Baseus NGD05 را در پخش صدا نشان می دهد.

نوع اتصال : با سیم

رابط : USB

طول کابل: ۲ متر

قطر درایو: —

میکروفون : دارد

نورپردازی: دارد

4- هدست گیمینگ Onikuma K20

خط تولید Onikuma عموما بر روی تولید هدست های ارزان قیمت و اقتصادی گیمینگ تمرکز دارد و همواره سعی داشته با کمترین قیمت بالاترین کارایی را ارائه دهد. هدست مخصوص بازی Onikuma K20 با وجود قیمت مناسب خود از نورپردازی RGB به صورت L شکل بهره میبرد که ظاهر شیک و مدرنی به آن بخشیده است. درایو های قدرتمند این وسیله توانایی پخش صدای Surround یا ۷٫۱ کاناله را دارا می باشند و به خوبی صدای پخش شده را تفکیک می کنند. میکروفون این وسیله نیز به صورت ۱۲۰ درجه قابل چرخش است و صدای کاربر را با شفافیت لازم ارسال می کند. لازم به ذکر است که تامین انرژی نورپردازی در این محصول از طریق کابل USB و انتقال صدا از طریق جک ۳٫۵ میلی متری انجام می شود.

نوع اتصال : با سیم

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری و رابط USB

طول کابل : ۱٫۲ متر

قطر درایور : ۵۰ میلی‌ متر

میکروفون : دارد

نورپردازی : دارد

5- هدست HyperX Cloud Stinger

نمی‌توان فهرستی از بهترین هدفون مخصوص بازی جهان سال 2022 تهیه کرد و اشاره‌ای به یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین هدست‌های تاریخ یعنی کلاود استینگر نکرد. هدستی که با قیمت ارزان خود نشان داده که حتما لازم نیست برای برخورداری از صدای با کیفیت و راحتی، هزینه کلانی کنید.

راحتی این هدست در این بازه قیتمی بدون رقیب است و از نظر کیفیت صدا هم می‌توان همین ادعا را داشت. البته اگر صدای آن را از یک حد معینی بالاتر ببرید ممکن از صدا از تعادل خارج شود ولی اگر در بازه قیتمی تا 1 میلیون تومان، دنبال یک هدست با صدای خوب و راحتی بسیار بالا هستید، این مدل ارزش خرید بسیار زیادی دارد.

نوع اتصال : با سیم

درایورها: 50 میلی‌متری

رابط : جک ۳٫۵ میلی ‌متری

فرکانس پاسخگویی: 18 تا 23 هزار هرتز

میکروفون : دارد

نورپردازی : دارد

جمع بندی

هدست و هدفون های گیمینگ تنها برای بازی های ویدئویی مورد استفاده قرار نمی گیرند و به دلیل پتانسیل بالا در تفکیک صدا، طراحی ارگونومیک و بهره مندی از فناوری های روز، تقریبا برای هر کاری مناسب می باشند. با این وجود برای خرید هدست گیمینگ مهم ترین گزینه سطح کاربری و انتظار فرد از صدای پخش شده و نحوه اتصال می باشد.

عموما برای انتخاب بهترین هدست گیمینگ، نیازی به صرف هزینه های زیاد نیست و یک هدست گیمینگ ارزان قیمت نیز می تواند به خوبی پاسخ گوی نیاز هایتان باشد. بنابراین با در نظر گرفتن بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار و با راهنمایی مناسب برای خرید هدست گیمینگ، قطعا با آزادی عمل بیشتری می توانید محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید.