În ceea ce privește îmbrăcămintea pentru copii, calitatea contează. Nu numai copiii sunt adesea mai sârguinți pe rochia lor decât majoritatea adulților, dar articolele de îmbrăcăminte pentru tineri, chiar și cămășile pentru copii vor fi, în general, „predate” unor rude sau însoțitori mai tineri.

Totuși, cum ai putea deosebi o cămașă de calitate pentru copii de o versiune mai puțin costisitoare? Este simplu, când verifici câteva indicii prin piesa de îmbrăcăminte.

Puteți judeca frecvent natura unei Tricou băieți verificând cusătura. Începeți prin a arunca o privire la pliul în care mâneca se întâlnește cu corpul. Cusătura ar trebui să aibă un aspect perfect, uniform. Căutați orice găuri sau legături în cusut. Ambele demonstrează o calitate sub egală. În plus, căutați șnur uzat sau regiuni în care cusătura vine dezlegată.

Apoi, verificați coaserea. Este drept și, în mod surprinzător, peste cămașa copiilor sau este puțin ondulat sau anormal? Întoarceți fixarea înapoi în față și priviți cusătura. Încă o dată, ar trebui să aibă un aspect impecabil, uniform.

În cele din urmă, continuați spre textura. Fie că este 100% bumbac sau un amestec, o cămașă pentru copii ar trebui să fie delicată pe pielea ta. Treceți-vă mâna în interiorul cămașei. Textura este netedă și uniformă sau există „slubs” care ar putea deranja pielea unui tânăr? Textura își păstrează forma? Este suficient de semnificativ să rezist la spălătorie?

Cămășile de calitate pentru copii nu sunt greu de găsit, presupunând că știi ce să cauți și le vei lua. Avem încredere că aceste sfaturi ajută.

Cumpărați șepci pentru copii online

Tricou cu maneca lunga Spider-Man pentru copii

Tricou cu mânecă pentru copii Avengers

Cumpărați pijama lungă Avengers pentru copii