Rijschool Tilburg

Als door het CBR erkende rijschool in Tilburg zullen wij jou optimaal klaarstomen voor het CBR praktijkexamen. Middels onze examengerichte rijlessen heb je binnen een mum van tijd je autorijbewijs in the pocket!

Welkom bij Rijschool NME, dé rijschool in Tilburg, reeshof en omgeving dat zich richt op het leveren van kwalitatieve rijlessen en het behalen van jouw rijbewijs. Met onze ervaren instructeurs en flexibele lesplanning streven we ernaar om jou op een efficiënte en veilige manier te helpen slagen.

In Tilburg en omstreken heeft u een grote keuze aan verkeers- en rijscholen waar u uw autorijlessen in Tilburg kunt volgen, bij NME Rijschool Tilburg zit u goed! & Rijles tilburg

Wat maakt Autorijschool NME anders?

✔ U zult zien dat u na je rij ­examen iets makkelijker in uw auto stapt en met meer zelfvertrouwen achter het stuur zit.

✔ Als rij-instructeur van Rijschool NME vind ik het belangrijk dat u iedere rijles iets leert en dat u met plezier in de auto rijdt.

✔ Bij Rijschool NME rijdt u verschillende routes die u ook op uw examen kan verwachten.

✔ Afwisseling in de lessen bevordert uiteindelijk uw rijvaardigheid.

✔ Soms mag u ook zelf het ïnitiatief nemen om een eigen route te bepalen.

Autorijlessen

Als jij je auto rijbewijs wilt halen, kunnen wij je helpen. Een autorijles bij ons en je merkt direct het verschil! Veel leerlingen die bij ons komen en die al eerder een ander rijschool hebben geprobeerd kent het verschil en wij horen het ook vaak. De B rijbewijs halen wordt een stuk eenvoudiger dankzij onze zeldzame lesmethode.