MK 677 is een niet-peptide groeihormoonsecretagoog die zich bindt aan ghrelinereceptoren om de productie van groeihormoon (GH) te stimuleren. Bovendien verhoogt dit medicijn de insulineachtige groeifactor 1 (IGF-1).

Verhoog de eiwitsynthese en de stikstofbalans voor spiergroei, behoud een gezond skelet, verbeter de slaapkwaliteit, stimuleer de cognitieve functie en optimaliseer de bloedsuiker- en cholesterolprofielen.

Week 1

MK-677 is een peptide dat werkt als een ghreline-agonist en groeihormoon-secretagoog, waardoor de natuurlijke productie van meer groeihormoon door uw lichaam wordt gestimuleerd en u wordt geholpen sneller spieren op te bouwen in minder tijd.

Het draagt ook bij aan het behoud van een positieve stikstofbalans, essentieel voor spieropbouw. Met zijn krachtige anabole effecten en vetverbrandende eigenschappen kan dit peptide helpen spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd vet te elimineren.

Week 2

MK-677 (Ibutamoren-mesylaat) is een groeihormoonsecretagoog die is ontworpen om de spiergroei te vergroten door de stikstofbalans van uw lichaam te verbeteren, waardoor meer stikstof wordt vastgehouden dan wordt uitgescheiden. Dit creëert een anabole omgeving en versnelt het herstel na trainingen.

MK-677 kan u helpen aan zowel bulk- als snijcycli te voldoen zonder de gezondheid op de lange termijn in gevaar te brengen. Voor optimale resultaten volgt u een aanbevolen cyclusduur van maximaal 16 weken voor maximale effectiviteit.

Week 3

MK 677 (Ibutamorenmesylaat) is een groeihormoonsecretagoog die werkt door de hypofyse te stimuleren om meer groeihormoon en insuline-achtige groeifactor 1 te produceren. Dit helpt de spiermassa te vergroten, de vetophoping te verminderen, de botten te versterken, de cognitieve prestaties te verbeteren en wondwonden te versnellen. genezingsprocessen sneller, verhogen de seksuele drang en behouden een gezond cholesterolprofiel.

Regel het gebruik van de bloedglucose om de spiercellen van brandstof te voorzien voor maximale energiebeschikbaarheid tijdens trainingen en verhoog de energiebeschikbaarheid tijdens sessies. Dit natuurlijke alternatief voor anabole steroïden biedt een groot potentieel als het gaat om het snel opbouwen van grote spieren.

Week 4

MK-677 (Ibutamoren) is een groeihormoonsecretagoog die de productie in het lichaam stimuleert. Studies hebben de doeltreffendheid ervan aangetoond bij het verhogen van het spierbehoud tijdens calorietekorten, terwijl het de IGF-1-productie stimuleert om de spieropbouw te bevorderen en de slaapkwaliteit te verbeteren voor sneller herstel.

Combineer MK-677 met Cardarine om een ongeëvenaarde bulkstapel te creëren die het volledige potentieel van uw spieren ontgrendelt. Deze combinatie zorgt voor een positieve stikstofbalans en bloedglucosegebruik, wat leidt tot spiereiwitsynthese en verbeterde krachttoename.

Week 5

MK-677, gewoonlijk Ibutamoren genoemd, helpt natuurlijke atleten hun volledige potentieel voor spiergroei te ontsluiten door de stikstofbalans en het bloedglucosegebruik te verbeteren.

Dit helpt de eiwitsynthese te verbeteren om de spiergroei te vergroten en de afbraak van spierweefsel tijdens calorietekorten te voorkomen.

Door de effecten van ghreline na te bootsen door zich aan de receptoren te binden en de productie van groeihormoon (GH) te stimuleren, verhoogt het de niveaus van IGF-1 om grotere spiergroei mogelijk te maken.

Week 6

MK-677 is een uitzonderlijk spieropbouwend supplement. Het bevordert effectief de eiwitsynthese en het gebruik van bloedglucose voor spierontwikkeling in een ideale omgeving. Bovendien helpt MK-677 bij het bevorderen van de ontwikkeling van een gezonde skeletstructuur en biedt tegelijkertijd rustgevende slaapvoordelen.

MK-677 verschilt van anabole steroïden doordat het het cholesterol- of waterretentieniveau niet verhoogt, maar in plaats daarvan zorgt voor cognitieve verbetering, bevordering van gezonde botten en huid, wondgenezing en weefselregeneratie, verhoogde seksuele drang/functie en regulering van de bloedsuikerspiegel. en cholesterolprofielen.

Week 7

MK-677 (ook bekend als Ibutamoren) is een groeihormoonsecretagoog dat spiermassa, vetverlies, een gezonde skeletstructuur, verbeterde slaapkwaliteit en cognitieve functies bevordert, evenals een snellere wondgenezingstijd en gezondere bloedsuikerspiegels. Bovendien verbetert dit supplement positieve cholesterolprofielen.

Er is aangetoond dat op ghreline gebaseerde verbindingen de eiwitsynthese vergemakkelijken en de afbraak verminderen, waardoor deze combinatie vooral krachtig is tijdens bulkcycli. In combinatie met de anabole effecten van RAD 140 en YK-11 wordt deze stapel nog krachtiger voor massawinst.

Week 8

MK 677 werkt door zich te binden aan ghrelinereceptoren en de productie van groeihormoon (GH) te stimuleren. Dit resulteert in verhoogde IGF-1-niveaus die de eiwitsynthese voor spiergroei stimuleren. Bovendien bevordert deze verbinding een positieve stikstofbalans in het lichaam voor maximale spiergroei en helpt tegelijkertijd vetverlies.

Voor optimale resultaten moet MK 677 worden gebruikt tijdens korte cycli van 6 tot 8 weken om desensibilisatie te voorkomen. Het combineert goed met RAD 140 voor winst in omvang en uithoudingsvermogen, terwijl het mooi samengaat met YK-11 om serieuze krachtwinst te behalen.

Week 9

MK-677 (ook bekend als Ibutamoren) is een niet-androgene groeihormoonsecretagoog waarvan is bewezen dat het de spiereiwitsynthese verhoogt en tegelijkertijd het katabolisme onderdrukt door het gebruik van vet als energiebron aan te moedigen.

In tegenstelling tot HGH op recept veroorzaakt Ibutamoren geen bijwerkingen zoals waterretentie en gewrichtspijn, waardoor het veiliger is en bodybuilders hun doelen kunnen bereiken zonder risicovolle steroïdecycli – die doorgaans 12 weken duren bij MK-677-cycli.

Week 10

MK-677 is een effectief groeihormoonsecretagoog dat de hypofyse stimuleert om piekniveaus van groeihormoon vrij te geven, wat anabole effecten oplevert zoals spiergroei en vetreductie.

Het verbeteren van de eiwitsynthese en het gebruik van bloedglucose creëert een anabole omgeving, wat leidt tot spiergroei. Bovendien helpt het imiteren van het hongerhormoon ghreline het gebruik van vet als brandstof voor spiergroei te verhogen. Leer meer over deze Mk677 in de link.