By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Real Estate

Real Estate

Цените на становите во Скопје се очекува да продолжат да растат 

Трендот на пораст на цените на становите во главниот град продолжува. Како резултат на зголемената побарувачка на станови во корелација со намалената понуда, цените на градежните материјали  и pvc prozori…